5. 5. 2009

Loose Change 9/11: Prichádza ďalší diel

Dylan Avery vyhlásil, že ďalšia časť jeho filmu vyjde pod názvom "Loose Change 9/11: An American Coup" (americký prevrat) 22. septembra 2009. Originál filmu Loose Change z roku 2005 a jeho dve upravené verzie si užívatelia na internete pozreli celkovo 100 miliónkrát, DVD-verziu filmu si kúpili 2 milióny ľudí. Režisér Dylan Avery a producenti Matthew Brown a Korey Rowe sú tým pádom najúspešnejší filmári, ktorí využívajú YouTube ako médium šírenia svojej osvety na objasnenie udalostí okolo 11. septembra 2001. Je to víťazstvo pre internet ako alternatívny zdroj informácii pre ľudí.
Nový film kúpila firma Microcinema International, ktorá ho bude od 22. septembra 2009 distribuovať výlučne prostredníctvom DVD. "Loose Change 9/11: An American Coup" sa pozerá na historické udalosti, ktoré zmenili svet, od požiaru nemeckého Reichtstagu v roku 1933, vďaka ktorému Hitler presadil zmocňovací zákon, ktorý z neho urobil diktátora, až po udalosti z Tonkinského zálivu, ktoré sa nikdy neuskutočnili a slúžili ako výhovorka pre vojnu vo Vietname v roku 1964, nakoniec vyúsťujúc do najväčšej operácie pod falošnou vlajkou - 9/11. Film prináša nové poznatky o 11. septembri a analyzuje kroky, ktoré Amerika po tejto katastrofe podnikla a aké zásadné opatrenia boli ňou zdôvodňované.
Vízia a nádej Dylana Averyho je, že týmto filmom budú zodpovedané všetky otázky ohľadom 11. septembra. Vyzýva všetkých ľudí, aby začali konať a podporuje hnutie 9/11 za pravdu tým, že žiada od americkej vlády úprimnosť a jasné odpovede. Film je nadabovaný známym hercom Danielom Sunjatom z televízneho seriálu "Rescue Me". Suntaja dúfa, že vďaka tomuto filmu konečne vyjde pravda okolo udalostí 9/11 na povrch, a že sa táto téma dočká zaslúženej pozornosti veľkého publika. (Preložené zo stránky Alles Schall und Rauch)

Žiadne komentáre: