9. 4. 2009

Čo je také dôležité na Azerbajdžane?

Viete vôbec, kde sa nachádza Azerbajdžan? To sa musí človek vyznať už trochu lepšie v zemepise, aby na túto otázku vedel obratom odpovedať. Čo je také dôležité na tejto malej krajine s ôsmimi miliónmi obyvateľov medzi Kaspickým morom a Kaukazom? Prečo sa pýtam tieto otázky? Pretože vám chcem predstaviť členov Americko-Azerbajdžanskej obchodnej komory: (viď obrázok vľavo)

Zaujímavé, že? Všetky mozgy NWO na jednom mieste. Portréty najväčších svetových zločincov na jeden pohľad. Ako je možné, že tieto veľké ryby sa tak strašne zaujímajú o bývalú sovietskú republiku? Máme tam dvoch bývalých amerických ministrov zahraničných vecí, jednak kráľa všetkých ministrov Henryho Kissingera a potom jeho kolegu Jamesa Bakera III. - úžasné!

V zozname vidíme aj dvoch bývalých prezidentských poradcov pre národnú bezpečnosť Zbigniewa Brzezinského a Brenta Scowcrofta. A potom ešte aj bývalý šéf prezidentskej kancelárie John Sununu. A aby sme mali ucelený obraz o tomto klube VIP, nedá mi nespomenúť aj bývalých členov prezídia tejto organizácie:
  • Dick Cheney, bývalý americký viceprezident
  • Richard Armitage, bývalý americký viceminister zahraničných vecí
  • a čerešnička na torte, Richard Perle, bývalý minister zahraničných vecí USA, zodpovedný za vojny v Afganistane a Iraku
No teda, veď to je takmer celá smotánka americkej tieňovej vlády! A aby som teda odpovedal na otázku - čo je na Azerbajdžane také dôležité? Ropa, plyn a potrubia na prepravu týchto dvoch surovín. Teraz vieme, prečo Spojené štáty, EÚ a NATO tak upriamujú svoju pozornosť na Gruzínsko, susednú krajinu Azerbajdžanu. Prechádzajú tade ropovody a plynovody, a preto má táto krajina pre krstných otcov svetovej mafie veľký význam. Je to všetko súčasťou geopolitickej šachovej hry. Preto sú všetci títo ľudia členmi obchodnej komory. Citát Henryho Kissingera: "Kto kontroluje ropu je schopný kontrolovať celé národy." Len zlé jazyky hovoria, že Azerbajdžan je bábkou západu. (Preložené zo stránky Alles Schall und Rauch)

7 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

co dodat... rusov na nich...

Tribun povedal(a)...

To je jako když u nás jdou do holportu Vondra, Schwarzenberg a Havel, to také smrdí na sto honů.

bigsmokecoo povedal(a)...

esteze v SR sa dostal k moci fico ktory uz nelezie do zadku americanom ako dzurinda...

mafex povedal(a)...

Netvrdim, ze Dzurinda je vyhra, ale s Ficom vo vlade budeme o par rokov v zadku vsetci a nebudeme tam musiet liezt. Aku kvalitu bude mat ten zadok, ukaze cas.

HammerLang povedal(a)...

Více o tom jak se NWO snažilo ovládnout Rusko a KGB jim to překazilo je zde www.petrol.cz/ropa/clanek.asp?id=11569 PS: A to jsem na ten článek narazil včera čistě náhodně na neznámém serveru.. "náhoda" :)

HammerLang povedal(a)...

Ještě že většině z nich je kolem 80ti.

Anonymný povedal(a)...

staty zijuce z exportu ropy a plynu su nedoveryhodne, lebo nepodporuju alternativne energie.
rusko na tom nie je lepsie ako ine mafie. sorry.