20. 1. 2009

Skutočne veria, že sa niečo zmení

"Change we can believe in", dobrý vtip! Obama pri prezidentskej prísahe, obklopený svojimi kamarátmi, ktorí sa idú popukať od smiechu, lebo zase jeden z nich vlezie do roly prezidenta. A všetci dobromyseľní ľudia si myslia, že s ním bude lepšie, že sa niečo zmení ... ha, ha, ha! Jasné!

23. júla 2008 navštívil Barack Obama alias Barry Soetoro mesto Sderot v Izraeli. Vydal sa na túto dlhú cestu za cieľom získať si židovské hlasy v USA. Do Izraelom obliehanej Gazy sa však nevybral, pritom bola vzdialená len niekoľko kilometrov. Mocné sionistické mediálne mašinérie v USA vykreslili Sderot ako mesto, ktoré je neustále ohrozené hračkárskymi raketami Hamasu. Tie zhrdzavené rúry v pozadí vytvárajú skutočne hrozivú kulisu.

Počas svojho prejavu bol obklopený vojnovými zločincami Tzipi Livniovou, Ehudom Barakom a Avim Dichterom a vyjadril svojím sionistickým nadriadeným hlbokú úctu a samozrejme nezabudol pripomenúť ani klasické bla bla ... Amerika je priateľom a spojencom, Hamas sú teroristi, Izrael má právo na obranu, Irán nesmie mať svoj atómový program, atď. Teraz vieme, prečo nový prezident marioneta počas predošlých troch týždňov nekritizoval Izrael ohľadom masakrovania v Gaze - sám je sionistom.

Nič sa s jeho nástupom do úradu nezmení: "the show zabíjanie must go on!" Palestínčania a záchranári bežia o život, aby sa zachránili pred izraelským útokom fosforovými bombami, ktoré boli namierené na školu OSN v Beit Lahia na severe Gazy v sobotu 17. januára (spodný obrázok, pozn. prekladateľa). V tomto čase sa v budove nachádzalo 1600 civilistov, ktorí sa ukrývali pred vojnou. Prieskumný tím Amnesty International potvrdil, že Izrael zhadzoval nad husto osídlenou oblasťou fosforové bomby. Podľa AI existujú nepopierateľné dôkazy, ktoré svedčia o nasadení bieleho fosforu, ktorý je zakázaný. Našli sa ešte stále horiace pozostatky fosforu a granátové úlomky.

Kto dodal Izraelu tieto smrteľné zbrane, ktoré sa nasadzujú proti civilistom? Bol to zbrojársky priemysel Spojených štátov na objednávku vlády USA, s povolením parlamentu a so súhlasom senátora Obamu. Teraz žiadajú uvalenie zbrojného embarga na Hamas, ale nie na Izrael. Kto je vojnový zločinec, ktorý zavraždil 1300 civilistov?

Som zvedavý, či sa Barry vyberie aj na podobnú návštevu Gazy, aby na vlastné oči videl devastáciu a masové vraždy páchané na Palestínčanoch. Nech vidí pravé americké rakety, bomby a granáty, ktoré s jeho súhlasom boli dodané Izraelu. Barack Obama je kvôli svojmu mlčaniu a jednostrannému postoju spoluzodpovedný za genocídu v Gaze. Akonáhle sa skončí volebné obdobie jedného klamára, prichádza ďalší a pokračuje. Slogan by mal znieť: "Change we can't believe in." (Preložené zo stránky Alles Schall und Rauch)

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Jeho výraz je presvedčivejší ako výraz Ježiša pri poslednej večeri. Okradne ich ešte aj o to posledne čo majú a potom mu ešte pekne zatlieskajú. Nehovoriac o tom, že nemohol prísť normálne do Washington D.C., ale musel ísť vyše 250km železničnou traťou, ktorá ako všetci vieme bola monitorovaná zo zeme, vzduchu či vody. Tento špás určite nebola lacná záležitosť a takto to bude pokračovať, ale pánko je najväčší riešiteľ! O nedlho bude chodiť kolo rieky a uzdravovať ľudí.

Anonymný povedal(a)...

shortly after here shall we NWO in address Hussein Obama! Good Luck :-D