25. 3. 2009

Rockefeller: Internet je najväčším nebezpečenstvom pre národnú bezpečnosť

Týmto sme zasiahli NWO presne do slabého miesta. Majú strach o svoj informačný monopol a jeden z ich predstaviteľov teraz tvrdí, že internet je najväčším nebezpečenstvom pre národnú bezpečnosť. Nie atomové bomby ani iné strašné zbraňe, ale internet ohrozuje Ameriku najviac.

Bývalý predseda výboru pre tajné služby amerického senátu, senátor Jay Rockefeller, ktorý je pravnukom Johna D. Rockefellera, synovca najväčšieho kriminálnika Davida Rockefellera, ktorý stojí za všetkými organizáciami NWO, akými sú Council on Foreign Relations, Trilateral Commission a Bilderberg Group, povedal, že internet v súčasnosti predstavuje najvážnejšie nebezpečenstvo pre národnú bezpečnosť USA.

Nie je jediný, kto má takýto názor. Aj bývalý riaditeľ národnej tajnej služby Mike McConnel a Obamov súčasný riaditeľ (tejto inštitúcie) Admiral Dennis C. Blair sú presvedčení, že internet predstavuje najväčšiu hrozbu nového útoku na Spojené štáty. V tomto zázname zasadania výboru senátor Jay Rockefeller skutočne hovorí : „Skoro sa tu natíska otázka, či by nebolo bývalo lepšie, keby sme internet nikdy neboli vynašli?“
Toto povedal pri príležitosti zasadania výboru po tom, ako Obama nominoval do funkcie nového ministra hospodárstva Garyho Lockea. Následne vyslovil za vlasy pritiahnuté čísla, podľa ktorých sa údajne každý deň udejú 3 milióny útokov cez internet na ministerstvo obrany. „Útoky sú namierené proti všetkým, každý to môže robiť. Ľudia hovoria, že to je Čína alebo Rusko, ale ten kto to robí, môže byť jednoducho hocijaký mladistvý z Lotyšska.“ „Môže to ochromiť celú krajinu, elektrickú sieť, bankový systém, môže to jednoducho všetko odstaviť. Je to jeden gigantický problém, ktorý naháňa strach.

Ide o jasnú hystériu a štvanie proti internetu, aby sa toto informačné médium mohlo z dôvodov národnej bezpečnosti výrazne obmedziť. Doteraz nebol ešte nikdy zaznamenaný nejaký ochromujúci internetový útok takého rozmeru, ako to Rockefeller naznačil. Je to jednoducho vymyslené, rovnako ako všetky iné nebezpečenstvá, ktorými nám vlády naháňajú strach. Akonáhle sa im podarí dostať toto nebezpečenstvo v povedomí ľudí na prvé miesto, môžu oveľa jednoduchšie niečo proti nemu podniknúť. Týmto spôsobom sú v súčastnosti zdôvodňované všetky obmedzovania - národ treba chrániť a preto sa musí vzdať svojich slobôd.

Toto varovanie Jaya Rockefellera pred neexistujúcim a úplne absurdným nebezpečenstvom, internetovým terorizmom, ukazuje nervozitu vládnúcej bandy gangstrov. Boja sa alternatívnych spravodajských médií, pretože ak v skutočnosti neexistujú žiadne nebezpečenstvá, môže byť dôvodom iba nejaký iný motív a oni hľadajú len výhovorku, aby mohli obmedziť internet. Je pre nich neakceptovateľné, že ich občania môžu získať informácie aj inde než len v nimi kontrolovaných médiách. Ľudia takto totiž vidia kriminálne čachre globálnej elity, o ktorých etablované médiá nikdy neinformujú a o ktorých sa pred „dobou internetu“ nikdy nič nedozvedeli. Tomuto chcú zabrániť. Chcú za každých okolností opäť vytvoriť informačný monopol. (Preložené zo stránky Alles Schall und Rauch, preložil Jozef)

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

A nemůže to být tak, že je to příprava na okamžik, kdy vládcové zeměkoule internet vypnou a svedou to na "temné síly" - Rusy, Číňany apod.?

Vyřeší se tím jednoduše problém, který vytvořili - zmizí virtuální biliony, s nimiž si teď nevědí rady...

Někdo mi sice tvrdil, že internet nejde z podstaty vypnout, ale viděl jsem schéma na němž byly všechny hlavní uzly v USA - jedním z největších byly Pentagon a Langley.

Marek povedal(a)...

Mozno teraz strelim vedla, ale mozno nie...
Do pozornosti chcem dat najnovsiu verziu cerva Conficker, ktora je naprogramovana tak, ze od 1.4.2009 bude kontrolovat a snazit sa ziskat nove prikazy z 50000 domen denne, namiesto niekolko stovak, ako to bolo v predchadzajucich verziach. Bezpecnostne spolocnosti na zaklade toho usudzuju, ze od aprila (duben) bude na programe pravdepodobne brutalny DDOS utok na niekoho alebo nieco a mozno utok na infrastrukturu internetu (pretazenie, resp. znefunkcnenie internetovej siete).
Som zvedavy, co nas caka...

Anonymný povedal(a)...

http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=59136

bigsmokecoo povedal(a)...

No podla mna ten NWO sa bude zatial tykat iba USA Kanady a mozno Ciny ale ja si myslim ze Rusi sa nikdy nespoja pod nadvladu ostatnych, lebo rusi chceli vzdy vladnut...a nenechali by nas v stychu:D...mozno by s nami robili to co za komunizmu ale urcite by to nebolo tak zle ako NWO

Anonymný povedal(a)...

ten komentar vyssie som dal ja nwm preco to dalo pod nick admin

Anonymný povedal(a)...

"Boja sa alternatívnych spravodajských médií, pretože ak v skutočnosti neexistujú žiadne nebezpečenstvá, môže byť dôvodom iba nejaký iný motív a oni hľadajú len výhovorku, aby mohli obmedziť internet. Je pre nich neakceptovateľné, že ich občania môžu získať informácie aj inde než len v nimi kontrolovaných médiách."

tak uz je myslim jasne, koho je to virus...